Lorem ipsum dolor

Få sportens dramaer serveret sammen med de lokale nyheder

JFM har over det seneste år udvidet sit tilbud til abonnenterne med masser af livesport. Vi driver lokale medier for at styrke demokrati og sammenhængskraft, og sport er en vigtig del af det, der binder os sammen, skaber stolthed og fællesskab.

JFM er en del af det lokale hold, og derfor sender vi nu live, når der spilles fodbold i 2. division på Risvangen Stadion i Århus, når Horsens IC indtager arenaen i Horsens i Basketligaen, når de dygtige futsal-spillere i Sønderborg spiller i landets bedste række, når der uddeles øretæver ved et professionelt boksestævne i Holstebro eller køres speedway på banen i Outrup uden for Varde.

- Vi kan se, at rigtig mange af vores læsere udnytter, at vi nu også har Live Sport som en del af deres normale abonnement. Nu kan de ikke bare læse om kampen og få analyser fra de sportsjournalister, der ved mest om klubberne, men også se opgørene direkte. Det er helt sikkert et område vi vil forsøge at udvikle endnu mere, fortæller videoredaktør i JFM, Silas Bang.

Vi sender cirka 100 kampe og events i måneden på vores livesport-streamingkanal, som du finder på vores nyhedssites under sektionen Live Sport. Vi har aftaler med SportLive, Basketligaen, Divisionsforeningen i fodbold samt Speedwayligaen og sender derfor en bred palette af sport med masser af dygtige lokale sportsfolk.

Du kan se med, når bolden ruller, men også når det passer i dit skema under Live Sport på vores nyhedssider. Der finder du hundredvis af tidligere kampe, højdepunkter og magasiner. Det er bare at gå på jagt efter oplevelser.

Tre af de seneste højdepunkter:

1. Boksestævnet TK Fight Night i Holstebro

2. Esbjerg fBs kampe i 2. division

3. Pokalfinalen i basketball

Dina Thorslund mødte argentinske Debora Lopez. Foto: Johan Gadegaard.
Vi er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern. Vi lever af at formidle. Vi er sat i verden for at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores mission. Og det, der driver os hver eneste dag. Vi står bag 15 dagblade, 53 ugeaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Vi har virksomheder, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, dealsites, et kommunikationsbureau og distributionsfirmaer, der leverer aviser og pakker til alle adresser 365 dage om året. På alle platforme informerer og inspirerer vi hver eneste dag med vores historier fra der, hvor livet leves. Vi dækker hele Danmark. Vi er en levende organisation med over 1750 engagerede medarbejdere med arbejdssteder fra Holstebro til hovedstaden. Medarbejdere, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.