Lorem ipsum dolor

Et digitalt nytår for Avisen Danmark

2022 blev et digitalt nytår for Avisen Danmark. Med 446.000 ugentlige læsere er Avisen Danmark landets næstmest læste avis og har dermed en utrolig stærk position i printmarkedet. Digitalt har Avisen Danmark et uforløst potentiale. Derfor lancerede vi i 2022 en ny digital strategi for avisendanmark.dk.

Screenshot

Et altoverskyggende digitalt fokus har efter seks måneder skabt synlige forandringer for læserne og målbare resultater på Avisen Danmarks kontakttal. Antallet af brugere på avisendanmark.dk er næsten tredoblet på seks måneder, og det voksende antal brugere møder et mere potent og varieret nyhedsmix med en kombination af både puls og fordybelse.

Politik, erhverv, privatøkonomi, forbrug, sundhed, kultur og debat udgør de bærende redaktionelle søjler på Avisen Danmark. Og vi har formuleret et nyt løfte til læserne, uanset om de loyalt følger med i avisen, i vores daglige håndholdte nyhedsbrev eller på vores nyhedssite, som vi bruger som vores journalistiske kompas i vores daglige arbejde:

Vi opdaterer, udfordrer og forbinder danskerne - så de kan tale med om dét, der rører sig, blive klogere og træffe gode valg i hverdagen.

Vi har i 2022 oprettet en nyhedsdesk i Horsens, der arbejder tæt sammen med alle JFM-redaktioners fælles digitale redaktion, JFM Livecenter.

Avisen Danmarks nyhedsdesk sørger for, at brugerne af avisendanmark.dk hele tiden er opdateret på de vigtigste dagsordener. Vi er særligt optaget af, at de mange stærke nyheder og fortællinger fra JFM's mange dygtige journalister rundt i landet, der har et nationalt perspektiv, også kommer læserne af Avisen Danmark til gode.

Eksempler på kernestof i Avisen Danmark fra 2022:

Foto: Emil Jørgensen

Et døgn med en af 'de skide grønlændere på pladsen': - Se dig omkring. Gad du leve sådan her som 42-årig?

En fortælling om samfundets bund, der giver læserne en større indsigt i nogle udsatte menneskers skæbne, som fysisk fylder i gadebilledet i mange danske byer, men som mange af vender ryggen til i hverdagen.

Læs artiklen her

Fotos: Emil Jørgensen

Støjberg er dronningen i sit eget Ingerland: Forstå hvorfor Danmarksdemokraterne brager ind i Folketinget

Et nysgerrigt portræt, hvor vi kommer tæt på almindelige danskere, der føler Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne tager netop deres liv og verden seriøst på Christiansborg.

Læs artiklen her

Foto: Søren Gylling

Dalls analyse: Derfor trækker Mette Frederiksen tiden og venter med at udskrive valg

Avisen Danmarks politiske redaktør, Casper Dall, forklarer løbende det politiske spil på Christiansborg, så læserne bliver klogere og får svar på de oplagte spørgsmål, der følger i kølvandet på store politiske begivenheder.

Læs artiklen her

Privatfoto

21-årige Steffanie knækkede sammen på køkkengulvet: Du har nok bare luft i tarmene

Med en serie om sygdommen endometriose har Avisen Danmark i 2022 blandt andet sat fokus på “den hemmelige kvindesygdom”, der rammer omkring 10 procent af alle danske kvinder. Feedbacken fra flere tusinde kvinder var et stærkt vidnesbyrd om, at historierne om Steffanie og Charlotte brød et tabu.

Læs artiklen her

Foto: Lars Rasborg

Det nærmer sig 'sydeuropæiske tilstande': Sygehusene er sandet til i opgaver - imens dulmer Jeanette sine smerter med medicin

Når myndigheder, regler eller afgørelser både spænder ben for mennesker, har negative konsekvenser for samfundet og tager sund fornuft som gidsel, så er det hjerteblod for Avisen Danmark at følge op.

Læs artiklen her

Foto: Emil Jørgensen

Fra topskat til skakmat: Fuldt integreret sydafrikaner smidt ud af Danmark, selvom han tjente 100.000 om måneden

Han har haft høje stillinger i Ecco og Bestseller, forsørget sin familie i Tønder i årevis og betalt millioner af kroner i skat. Men da sydafrikanske Sean Tindale mistede sit job under corona, mistede han sin opholdstilladelse. Nu - på grund af ansættelse i sin danske kones virksomhed - er parret anklaget for svindel.

Læs artiklen her

Foto: Birgitte Carol Heiberg

Overlæge advarede: Spareplan på sygehuse vil give for mange benamputationer - han fik ret

90 patienter om året kunne måske have undgået amputationer, hvis de havde fået den rette forebyggende behandling i Region Midtjylland.

Læs artiklen her

Privatfoto

Politiet beslaglagde Tesla i et halvt år uden fartmålinger: Nu får Lars sin bil tilbage - med stort tab

Politiet beslaglagde Lars’ Tesla i et halvt år uden dokumentation. Politiet ville have fat i bilens data, fordi politiet ingen fartmålinger havde. Mens først nu, et halvt år efter, har politiet fundet ud af, at de efterspurgte data ikke eksisterer. Lars får sin bil tilbage, men beslaglæggelsen har kostet ham dyrt.

Læs artiklen her

Vi er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern. Vi lever af at formidle. Vi er sat i verden for at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores mission. Og det, der driver os hver eneste dag. Vi står bag 15 dagblade, 53 ugeaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Vi har virksomheder, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, dealsites, et kommunikationsbureau og distributionsfirmaer, der leverer aviser og pakker til alle adresser 365 dage om året. På alle platforme informerer og inspirerer vi hver eneste dag med vores historier fra der, hvor livet leves. Vi dækker hele Danmark. Vi er en levende organisation med over 1750 engagerede medarbejdere med arbejdssteder fra Holstebro til hovedstaden. Medarbejdere, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.